- 3 orta boy patates
- 2 sap taze soğan
- 1 çay kaşığı kekik
- Tuz
- Pul biber
- Karabiber
- 1 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Patatesleri rendeleyip suyunu sıkarak çıkarıyoruz. Taze soğanı küçük küçük doğruyoruz sarımsağı ezip hepsini katıp harmanlıyoruz. Teflon tavayı hafifçe yağlayıp ısıtıp karışımın hepsini döküp yayıyoruz. Düz kapakla çevirip önlü arkalı kızartıyoruz. Et tavuk balık yanında güzel bir garnitür.
Patatese sadece kaşar peynir rendeleyerek kahvaltılık içinde hazırlayabilirsiniz.
Küçük bir not patatesin sıktığınız suyuna bir kaşık bal koyup bir gece buzdolabında bekletip sabahları aç karnına birer yemek kaşığı içerseniz mide ülserine iyi gelen bir ilaçtır. Afiyet olsun.
Patatese sadece kaşar peynir rendeleyerek kahvaltılık içinde hazırlayabilirsiniz.
Küçük bir not patatesin sıktığınız suyuna bir kaşık bal koyup bir gece buzdolabında bekletip sabahları aç karnına birer yemek kaşığı içerseniz mide ülserine iyi gelen bir ilaçtır. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder