Kişi sayısına göre malzemeleri artırabilirsiniz
- Büyük boy patates
- Kaşar rendesi
- Tereyağı
- Konsere Mısır
- Kornişon salatalık
- Bezelye
- ( seviyorsanız salam sosis sucuk )
- Ketçap mayonez
Patatesleri bol suda biraz haşlayın (haşlamadan da yapabilirsiniz ama içlerini oymak zor olur) bir kapta kornişon salatalığı ve kullanacaksanız salam sosis benzeri malzemeleri küçük küçük doğrayıp diğer bezelye ve mısırı da ekleyip karıştırın. Yarım haşlanan patatesleri üstünden kapak şeklinde açın ve içini çıkarın çok dibe inmeyin. İçine küçük doğranmış tereyağı ve kaşar rendesi koyun. Karıştırdığımız diğer malzemeleri de ilave edin üzerine tekrar kaşar rendesi koyup fırınlayın. Kapak olarak çıkardığımız kısmı üzerine ya da yanına koyabilirsiniz. Sıcak sıcak servis edin. Seviyorsanız ki ben karşıyım :) ketcap mayonez kullanabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder